Deutsch / German France España / Spanish Choose Your Language

Najina spletna stran »LORD & LADY« vsebuje informacije in podatke s katerimi sva načrtovala najina potovanja, ter izkušnje in podatke iz drugih virov, katere sva zbrala v želji, da se ohranijo in služijo vsem tistim, ki so pripravljeni iti po najinih poteh.

BIKEfacebook

Najina POTOVANJA:

novonovo

ISLANDIJA POTOPIS

LORD&LADY INTERVJU

MOTORISTIČNA ETIKA

MARŠ RUTA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LORD&LADY

LETA 2006 OSVOJILA VSE ŠTIRI SKRAJNE TOČKE EVROPE

DOSEDAJ PREVOZILA ŽE 44 EVROPSKIH DRŽAV (prikaži KARTO)

Izziv osvojiti vse štiri skrajne točke Evrope pa naj bo vsem motoristom cilj, kot je bilo nama. Ne bo vam žal!

Prikaz potovanj je na spletu OMEJEN NA 1/3 DOKUMENTA. Celotna verzija potovanj je prikazana na zgoščenki (Word, Excell in Garmin datoteke). Na zgoščenki je zbrano 52 potovanj in na 2335 straneh boste našli informacije za načrtovanje svojih potovanj. Zgoščenka vsebuje 8549 fotografij. Ogled vsebine je TUKAJ.

Zgoščenko lahko naročite na lord.lady.slo@gmail.com

ali na GSM: 041 653 201

Zgoščenko pošljeva po pošti, plača se po povzetju in stane 20€.

Ostala krajša potepanja do 7 dni: Alpe, Beograd,Boromejski otoki, Bosna, Bratislava, Brno, Cinque Terre, Cres in Lošinj, Dolomiti, Eger, Faakersee, Gardsko jezero, Grossglockner, Gyor, Hundertwaser, Koroška jezera, Klek (Neum), Maltatal, Pag, Pecs (Madžarska), Pungrat planina, Rab, Reschen see, Salzburg, Schwarzwald, Skopje, Šibenik, Švica, sva objavila le v obliki slikovnega materiala v FOTO GALERIJI in na Zgoščenki .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NAROČILO ZGOŠČENKE

cena E-MAIL

ZGOŠČENKA VSEBUJE 52 POTOVANJ !

ZGOŠČENKA VSEBUJE 833 DATOTEK !

ZGOŠČENKA VSEBUJE 2335 STRANI !

ZGOŠČENKA VSEBUJE 8549 FOTOGRAFIJ !

Vsa potovanja, katera sva prepotovala v 18 letih, so zbrana na zgoščenki, ki jo lahko dobite pri nama. Na zgoščenki v 833 datotekah najdete na 2335 straneh 52 potovanj. Zgoščenka vsebuje poleg osnovnih informacij o deželah, še podrobne plane poti z glavnimi znamenitostmi, potovalne načrte, GPS točke krajev (tudi v Excelu), znamenitosti, spanja in rute za GARMIN aparate. Vse datoteke na zgoščenki so odprte, pisane v Wordu in Excelu, tako, da jih lahko uporabljate za načrtovanje svojih potovanj. Zgoščenko pošljeva po pošti, plača se po povzetju in stane 20€.

Vse dodatne informacije,

nasvete in zgoščenko,

lahko naročite na mail: lord.lady.slo@gmail.com

ali na telefon: 041 653 201

 

Vsem želiva še veliko vetra v laseh in SREČNO!

logo

Lord & Lady

ŽIVLJENJE TAKO HITRO TEČE, DA IZGUBI TISTI, KI NIČ NE REČE!

ALL RIGHTS RESERVED       Copyright © LORD&LADY       VSE PRAVICE PRIDRŽANE

PRAVNO OBVESTILO