Deutsch / German France España / Spanish Choose Your Language

Najina spletna stran »LORD & LADY« vsebuje informacije in podatke s katerimi sva načrtovala najina potovanja, ter izkušnje in podatke iz drugih virov, katere sva zbrala v želji, da se ohranijo in služijo vsem tistim, ki so pripravljeni iti po najinih poteh.

BIKEfacebook

Najina POTOVANJA:

novo novo

ISLANDIJA POTOPIS

LORD&LADY INTERVJU

MOTORISTIČNA ETIKA

MARŠ RUTA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LORD&LADY

LETA 2006 SVA OSVOJILA VSE ŠTIRI SKRAJNE TOČKE EVROPE (Nordkapp, Rt Rocca, Tarifa in sibirski Ural)

V 20 letih in prevoženih več kot 400.000 kilometrih, sva prevozila vse zemeljske države v Evropi (44) (prikaži KARTO), Bližnji vzhod in severno Afriko. Najini biseri so: Islandija, Rusija, Turčija, Iran, Egipt, Jordanija, Sirija, Tunizija, Maroko in Indija.

Izziv osvojiti vse štiri skrajne točke Evrope pa naj bo vsem motoristom cilj, kot je bilo nama. Ne bo vam žal!

Prikaz potovanj je na spletu OMEJEN NA 1/3 DOKUMENTA. Celotna verzija potovanj je prikazana na zgoščenki (Word, Excell in Garmin datoteke). Na zgoščenki boste našli informacije za načrtovanje svojih potovanj. Zgoščenka vsebuje tudi fotografije iz potovanj. Zgoščenko pošljeva po pošti, plača se po povzetju in stane 20€. Ogled vsebine je TUKAJ.

Ostala krajša potepanja do 7 dni: Alpe, Beograd,Boromejski otoki, Bosna, Bratislava, Brno, Cinque Terre, Cres in Lošinj, Dolomiti, Eger, Faakersee, Gardsko jezero, Grossglockner, Gyor, Hundertwaser, Koroška jezera, Klek (Neum), Maltatal, Pag, Pecs (Madžarska), Pungrat planina, Rab, Reschen see, Salzburg, Schwarzwald, Skopje, Šibenik, Švica, sva objavila le v obliki slikovnega materiala v FOTO GALERIJI in na Zgoščenki .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NAROČILO ZGOŠČENKE

cena E-MAIL

ZGOŠČENKA VSEBUJE 56 POTOVANJ !

ZGOŠČENKA VSEBUJE 938 DATOTEK !

ZGOŠČENKA VSEBUJE 2633 STRANI !

ZGOŠČENKA VSEBUJE 9219 FOTOGRAFIJ !

Vsa potovanja, katera sva prepotovala v 20 letih, so zbrana na zgoščenki, ki jo lahko dobite pri nama. Zgoščenka vsebuje poleg osnovnih informacij o deželah, še podrobne plane poti z glavnimi znamenitostmi, potovalne načrte, GPS točke krajev (tudi v Excelu), znamenitosti, spanja in rute. Vse datoteke na zgoščenki so odprte, pisane v Wordu in Excelu, tako, da jih lahko uporabljate za načrtovanje svojih potovanj. Zgoščenko pošljeva po pošti, plača se po povzetju in stane 20€.

Vse dodatne informacije,

nasvete in zgoščenko,

lahko naročite na mail: lord.lady.slo@gmail.com

ali na telefon: 041 653 201

 

Vsem želiva še veliko vetra v laseh in SREČNO!

logo

Lord & Lady

ŽIVLJENJE TAKO HITRO TEČE, DA IZGUBI TISTI, KI NIČ NE REČE!

ALL RIGHTS RESERVED       Copyright © LORD&LADY       VSE PRAVICE PRIDRŽANE

PRAVNO OBVESTILO