Deutsch / German France España / Spanish

Najina spletna stran »LORD & LADY« vsebuje informacije in podatke s katerimi sva načrtovala najina potovanja, ter izkušnje in podatke iz drugih virov, katere sva zbrala v želji, da se ohranijo in služijo vsem tistim, ki so pripravljeni iti po najinih poteh.

BIKE

Najina POTOVANJA:

novo novo

ISLANDIJA POTOPIS

LORD&LADY INTERVJU

MOTORISTIČNA ETIKA

MARŠ RUTA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LORD&LADY

LETA 2006 SVA OSVOJILA VSE ŠTIRI SKRAJNE TOČKE EVROPE

(Nordkapp, Rt Rocca, Tarifa in sibirski Ural)

V 25 letih in prevoženih več kot 500.000 kilometrih, sva prevozila vse države v Evropi (45) (prikaži KARTO), Bližnji vzhod, severno Afriko in Indijo. Najini biseri so: Islandija, Rusija, Turčija, Gruzija, Iran, Egipt, Jordanija, Sirija, Tunizija, Maroko in Indija.

Izziv osvojiti vse štiri skrajne točke Evrope pa naj bo vsem motoristom cilj, kot je bilo nama. Ne bo vam žal!

Prikaz potovanj je na spletu OMEJEN NA 1/3 DOKUMENTA.

Celotna verzija potovanj (GPS točke, Informacije o državah, Plani poti - znamenitosti, Načrti poti po dnevih, Fotografije,...) je prikazana na USB ključku (Word, Excell in Garmin datoteke). Vsebuje informacije za načrtovanje vaših potovanj, ter najine fotografije iz potovanj. USB ključek pošljeva po pošti in stane 30€. Ogled vsebine je TUKAJ.

Ostala krajša potepanja do 7 dni: Alpe, Beograd,Boromejski otoki, Bosna, Bratislava, Brno, Cinque Terre, Cres in Lošinj, Dolomiti, Eger, Faakersee, Gardsko jezero, Grossglockner, Gyor, Hundertwaser, Koroška jezera, Klek (Neum), Maltatal, Pag, Pecs (Madžarska), Pungrat planina, Rab, Reschen see, Salzburg, Schwarzwald, Skopje, Šibenik, Švica, sva objavila le v obliki slikovnega materiala v FOTO GALERIJI.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NAROČILO USB ključka

cena E-MAIL

INFORMACIJE ZA 73 POTOVANJ !

( 1217 DATOTEK, 3414 STRANI, 12737 FOTOGRAFIJ )

Vsa potovanja, katera sva prepotovala v 25 letih, so zbrana na USB ključku. Poleg osnovnih informacij o deželah, so na mediju še podrobni plani poti z glavnimi znamenitostmi, potovalni načrti, GPS (GPX in KLM) točke krajev (tudi v Excelu), znamenitosti, spanja in rute. Vse datoteke so odprte, pisane v Wordu in Excelu, tako, da jih lahko uporabljate za načrtovanje svojih potovanj. USB ključ pošljeva po pošti in stane 30€.

USB ključ lahko naročite na mail: lord.lady.slo@gmail.com

ali na telefon: 041 653 201

 

Vsem želiva še veliko vetra v laseh in SREČNO!

logo

Lord & Lady

ŽIVLJENJE TAKO HITRO TEČE, DA IZGUBI TISTI, KI NIČ NE REČE!

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo te spletne stani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

ALL RIGHTS RESERVED       Copyright © LORD&LADY       VSE PRAVICE PRIDRŽANE

PRAVNO OBVESTILO